Onze missie

In een land als Nederland zijn voor ondernemers alle faciliteiten beschikbaar die nodig zijn om een succesvol bedrijf op te zetten. We hebben een overvloed aan kennis, infrastructuur en financieringsmogelijkheden en voor vrijwel elk product en elke dienst is een afzetmarkt te vinden.

Iedere ondernemer die het écht wil kan in een land als Nederland succesvol worden. In veel landen is dit helaas niet het geval en komen zelfs de meest gemotiveerde ondernemers niet van de grond door een gebrek aan basale kennis, geld en infrastructuur.

De Loorbach Foundation is opgericht om ondernemers in kansarme regio’s wél een kans te geven. Ondernemerschap is de kickstarter van de economie, een goed ondernemersklimaat leidt tot banen, scholing en betere algemene voorzieningen binnen de lokale maatschappij.

Dit doen wij o.a. door het financieren en het begeleiden van lokale ondernemers bij het opzetten en/of uitbreiden van hun onderneming met kennis (zoals: online trainingen, vakcursussen en directe begeleiding) en faciliteiten (zoals: internetverbindingen, hardware en software).

Het bestuur van de Loorbach Foundation

Tonny Loorbach

Voorzitter

Ondernemer in online marketing en software

Gerhard Loorbach

Secretaris

Ondernemer in financiële dienstverlening

Demian Beenakker

Bestuurslid

Ondernemer in
e-commerce

Bas Urlings

Bestuurslid
Ondernemer in
e-commerce