Samenwerkingspartners

Wij steunen verschillende goede doelen maar werken het liefste met lange termijn samenwerkingen. Hierdoor kunnen we een grotere impact maken en hebben we ook meer zicht op hoe onze donaties besteed worden. Hieronder zie je ons vaste partners.

Wakibi

Microfinanciering voor ondernemers

Wakibi is een non-profit organisatie die dagelijks de strijd tegen armoede aangaat door kredietverleners wereldwijd en ondernemers in ontwikkelingslanden met elkaar te verbinden. Wakibi gelooft in zelfredzaamheid en ondernemerschap en biedt daarvoor een uniek concept via microfinanciering. Via haar bieden zij ondernemers in ontwikkelingslanden de mogelijkheid om een zelfstandig bestaan op te bouwen door een microlening te verstrekken. Wakibi wordt hoofdzakelijk gerund door vrijwilligers, waardoor 100% van de leenbedragen direct naar de projecten gaan.

Onze maandelijkse bijdrage wordt gebruikt voor deze microkredieten en tevens voor het financieel ondersteunen van de organisatie van Wakibi.

Oxfam Novib

Ondernemers voor ondernemers netwerk

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. Daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijf en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land.

Onze maandelijkse bijdrage wordt gebruikt voor deze microkredieten.